Siirry sisältöön
Ale ostoksille tästä!
Ale ostoksille tästä!
Ruokailuryhmä kokoaa perheenjäsenet yhteen, koti on elämän keskipiste

Ruokailuryhmä kokoaa perheenjäsenet yhteen, koti on elämän keskipiste

On tärkeää, että kodissasi on oikean kokoinen ruokapöytä perheesi tarpeisiin.

Mööpeli.com mallistosta löytyy pieni pöytä pienelle perheelle, ja isoja pöytiä, joiden ympärille voi kokoontua isompikin ystäväporukka tai vaikkapa koko suku.

Ruokailuryhmä | Mööpeli.com

Ruokaryhmä on kodin keskipiste.

Viihtyisän ruokaryhmän ympärille kokoonnutaan päivittäin. Ruokapöydässä tarjotaan niin arkiruuat kuin juhla-ateriat. Ota tavaksi koota perheesi ainakin kerran päivässä saman pöydän ääreen. Harrastukset ja muut kiireet kuljettavat perheenjäseniä eri aikatauluilla eikä yhteistä aikaa tunnu löytyvän. Kuitenkin perheen yhteinen aika keittiön ruokapöydän ääressä  antaa voimaa ja jaksamista perheenjäsenille monelaisiin haasteisiin.

Hyvän ruuan äärellä jokainen perheenjäsen voi nauttia arkisesta hetkestä. Tälläiset päivittäiset perheen tai kimppakämpän asukkien yhteiset hetket palaavat mieleesi vielä vuosienkin päästä, kun lapsikatraasi tai kimppakämpän asuinkaverisi ovat jo kadonnut maailman tuuliin.

Ruokaryhmä helpottaa arkea, sitä käytetään usein myös opiskeluun, askarteluun ja leipomiseen, sen ympärillä pelataan lautapelejä, tai muuten vain istutaan pöydän ympärillä ja keskustellaan päivän tapahtumista.

Edustava ruokaryhmä tuo tunnelmaa juhlaan ja  viihtyvyyttä vieraillesi.

Kutsu ystävät yhteen, valmistakaa yhdessä herkullinen illallinen, kattakaa pöytä kauniisti ja nauttikaa yhdessä valmistettu ateria kodin keskipisteessä, upean uuden ruokaryhmän ympärillä.

Nauttikaa hetkistä, koti on elämän keskipiste.

Edellinen artikkeli SÄILYTYSKALUSTEET SAAVAT HYVÄLLE MIELELLE
Seuraava artikkeli Sohva on muutakin, kuin huonekalu