Ruokailuryhmä kokoaa perheenjäsenet yhteen, koti on elämän keskipiste

Ruokailuryhmä kokoaa perheenjäsenet yhteen, koti on elämän keskipiste

On tärkeää, että kodissasi on oikean kokoinen ruokapöytä perheesi tarpeisiin

Mööpeli.com mallistosta löytyy näppäriä pienempiä pöytiä pienemmälle perheelle, ja isoja pöytiä, joiden ympärille voi kokoontua isompikin ystäväporukka tai vaikkapa koko suku.

 

Ruokaryhmä on kodin keskipiste

Viihtyisän ruokaryhmän ympärille kokoonnutaan päivittäin. Ruokapöydässä tarjotaan niin arkiruuat kuin juhla-ateriat. Ota tavaksi koota perheesi ainakin kerran päivässä saman pöydän ääreen. Harrastukset ja muut kiireet kuljettavat perheenjäseniä eri aikatauluilla eikä yhteistä aikaa tunnu löytyvän. Kuitenkin perheen yhteinen aika keittiön ruokapöydän ääressä  antaa voimaa ja jaksamista perheenjäsenille monenlaisiin tilanteisiin.

Hyvän ruuan äärellä jokainen perheenjäsen voi nauttia arkisesta hetkestä. Tällaiset päivittäiset perheen tai kimppakämpän asukkien yhteiset hetket palaavat mieleesi vielä vuosienkin päästä, kun lapsikatraasi tai kimppakämpän asuinkaverisi ovat jo kadonneet maailman tuuliin.

Ruokaryhmä helpottaa arkea, sitä käytetään usein myös opiskeluun, askarteluun ja leipomiseen, sen ympärillä pelataan lautapelejä, tai muuten vain istutaan pöydän ympärillä ja keskustellaan päivän tapahtumista.

Edustava ruokaryhmä tuo tunnelmaa juhlaan ja viihtyvyyttä vieraillesi

Kutsu ystävät yhteen, valmistakaa yhdessä herkullinen illallinen, kattakaa pöytä kauniisti ja nauttikaa yhdessä valmistettu ateria kodin keskipisteessä, upean uuden ruokaryhmän ympärillä.

 

Nauttikaa hetkistä, koti on elämän keskipiste.