Maksutavat

Mietitkö, millä eri tavoilla voit maksaa ostoksesi meillä Mööpeli.comissa? Löysitpä sitten minkä tahansa ihanan tuotteen aina edullisesta hyllystä arvokkaaseen ruokaryhmään – voit itse päättää maksatko sen heti vai myöhemmin.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Verkkokaupassamme on valittavissa eri maksutapoja:

  • Maksa heti, kortti / verkkopankki / MobilePay / Pivo 
  • Pilko maksut, Klarna / Jousto 
  • Maksa laskulla, Klarna / Walley (Collector Bank) / Jousto  

Kerromme tässä osiossa tiivistetysti, kuinka nämä maksutavat toimivat verkkokaupassamme.

Maksa heti, kortti/verkkopankki

Se perinteisin maksutapa verkossa, jolla suoritat tuotteen ja toimituskulujen summan heti joko omasta verkkopankistasi tai syöttämällä korttisi tiedot. Korteista hyväksymme pankkikortit sekä Visa, MasterCard ja Amex -luottokortit. Verkkopankkimaksaminen toimii seuraavien verkkopankkien ja -maksusovellusten kautta: Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Säästöpankki, Aktia, PopPankki, Handelsbanken, Oma Säästöpankki ja Ålandsbanken sekä MobilePay, Walley ja Pivo. Maksut välitetään yhteistyökumppanimme Paytrailin kautta.

Maksa osamaksulla

Tämä maksutapa sopii erinomaisesti silloin, kun haluat maksaa tuotetta pois kuukausierissä. Osamaksu aktivoituu siinä vaiheessa, kun tuote lähtee matkaan varastoltamme. Hyväksyt vain maksuvaihtoehdon kassallamme, ja Klarna hoitaa loput! Saat laskun kuukausittain, jonka voit maksaa joko pankkisiirrolla tai yhdellä painalluksella Klarna-sovelluksella. Aloitusmaksut ja korot vaihtelevat maksuaikojen mukaan, tarkemmat luvut näet kassalla valitsemalla Pilko maksut. Klarna-maksuvaihtoehdon.

Lisätietoja osamaksuun saat kassalla olevista linkeistä tai täältä:

Pilko maksut. Klarna

 

Maksa laskulla

Lasku on erittäin kätevä tapa maksaa tuote! Voit tilata tuotteen, vastaanottaa sen, ja maksaa vasta sen jälkeen. Tarjoamme kahden eri palveluntarjoajan laskua: Klarnan ja Collector Bankin Walley - lasku ja osamaksu. Klarna ei peri laskutuslisää, Walley ottaa laskun muodostamisesta 3,80€/lasku. Kumpiakin laskuja pystyy seuraamaan palveluntarjoajien verkkosivuilla, ja Klarnan tapauksessa myös mobiiliapplikaatiolla. Klarnan laskuissa lasku aktivoituu siinä vaiheessa, kun tuote lähtee matkaan varastoltamme. 

Lisätietoja laskuihin saat kassalla olevista linkeistä tai täältä:

Walley - lasku ja osamaksu

Maksa myöhemmin. Klarna

tilaa uutiskirje

UUTISKIRJEEN TILAAJAT SAAVAT AINA ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA TUOTTEISTA JA TARJOUKSISTA.