Inspiraatiota ja tuotetietoa

Mööpeli.comin "Inspiraatiota ja tuotetietoa" -sivulla tarjoamme kattavia tietoja tuotteistamme, inspiroivia sisustusideoita ja asiakkaidemme kokemuksia. Tutustu laajaan valikoimaamme huonekaluja ja sisustustuotteita sekä löydä vinkkejä ja neuvoja kodin sisustamiseen. Lisäksi tarjoamme asiantuntijoidemme laatimia artikkeleita sisustustrendeistä, väriyhdistelmistä ja kodin viihtyvyyden parantamisesta.

Trendikäät

sormipaneelikalusteet ja rimakalusteet

Tutustu sormipaneelikalusteisiimme, jotka tarjoavat upean yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää

Lapsille

luoto kiipeilykaari – seikkailua ja huumaa lapsille

Haluatko tarjota lapsillesi hauskoja ja jännittäviä hetkiä kotona? Tutustu Luoto kiipeilykaareen, joka tarjoaa lapsille seikkailua ja liikunnallista aktiviteettia omassa kodissa.

Lue lisää

Hintalaatu kohdallaan

copenhagen – sohvamallisto

Copenhagen tuoteperhe edustaa vahvaa skandinaavista tyylisuuntaa. Copenhagen sohvamallisto on verhoiltu miellyttävän tuntuisella Bonded Colorado sekoitenahalla. Erittäin hyvin arjen kulutusta kestävä materiaali koostuu 70% aidosta nahasta ja 30% keinokuidusta.

Lue lisää

Luonnollisesti

Ecofurn -tuotteet

Suomen upean luonnon innoittamana – tuhannet järvet, metsät, joilla ei näytä olevan loppua, ainutlaatuinen rauhallisuus – ecofurn® yhdistää vuosikymmenten kokemuksen puukäsityöstä tuoreeseen skandinaaviseen muotoiluun.

Lue lisää