Siirry sisältöön

Toimitustavat

Uudet ja upeat huonekalut ja sisustustavarat tuovat iloa ja uutta ilmettä kotiisi – siksi me Mööpeli.comissa haluamme, että pääset nauttimaan tilaamistasi tuotteista mahdollisimman nopeasti! Toimitamme kaikki varastotuotteemme 2-8 päivän kuluessa tilauksesta. Parhaimmassa tapauksessa saat tuotteesi jo saman viikon aikana!

Pääsääntöisenä toimituskumppaninamme käytämme Postia ja Matkahuoltoa. Kaikista isoimmat huonekalut toimitamme sinulle varastokumppanimme LGT Logisticsin kyydillä, joka alihankkijoidensa kanssa huolehtii tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti. Kaikissa suoraan kotiisi tapahtuvissa toimituksissa kuljetusliike ottaa sinuun aina etukäteen yhteyttä ja sopii toimitusajankohdan yhdessä sinun kanssasi.

Toimitusvaihtoehtoja on kolme:

  • Toimitus asuntoon sisälle (hinta alk. 9,90€/toimitus)
  • Toimitus ensimmäiselle ovelle (ulko-ovi) tai kuljetusauton välittömään läheisyyteen (hinta alk. 29,90€/toimitus)
  • Toimitus Postin lähimpään automaattiin/toimistoon (ilmoittamasi postinumeron perusteella) (hinta 4,90€/toimitus)

Toimitustavan pääset valikoimaan kassalla. Huomioithan, että kaikkiin tuotteisiin ei ole saatavilla kaikkia toimitustapoja. Tuotteen toimitusmaksu perustuu tilauksesi tuotteiden yhteispainoon ja niiden toimitustapaan (kotiin/kotiovelle/Postin automaattiin).

Löysitkö ihanan tuotteen, mutta haluaisit sille poikkeavan toimitusajankohdan? Näissä tapauksissa ota yhteyttä meihin sähköpostitse osoitteeseen info@moopeli.com, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva toimitusajankohta.

Jäikö vielä jotain kysyttävää toimitukseen liittyen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä yllämainittuun sähköpostiosoitteeseen tai TÄÄLTÄ yhteydenottolomakkeemme kautta.