FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Hienoa, että olet päätynyt verkkosivuillemme ja kiinnostunut tuotteidemme tilaamisesta! Uudet huonekalut ja sisustustavarat tuovat kotiin aina uutta ja raikasta ilmettä ja saavat hyvälle mielelle. Satsaus on siis varmasti loistava!

Tässä osiossa vastaamme mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Toivottavasti näistä on apua päätöksenteossasi!

Maksutavat

Pääset lukemaan lisää maksutavoista alla olevasta linkistä.

Maksutavat

Tilausvahvistus

Tilauksen tehtyäsi saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista viesti huolellisesti, ja mikäli huomaat siinä jotain erikoista, otathan meihin heti yhteyttä. Mikäli kaikki on kunnossa, voit jäädä odottelemaan seuraavaa sähköpostia. Siinä sinulle ilmoitetaan tilauksen arvioitu toimitusaika ja annetaan mahdollinen seurantakoodi, jolla voit tarkemmin seurata pakettia.

Tilausten toimitusajat vaihtelevat yleensä muutamasta arkipäivästä kahdeksaan arkipäivään. Mikäli tilauksissa on viiveitä kyseisenä aikana, siitä ilmoitetaan sinulle sähköpostitse. Jos haluat poikkeavan toimitusajan tilaukselle (esimerkiksi yli 8 arkipäivän päähän), niin ilmoitathan siitä meille sähköpostitse osoitteeseen info@moopeli.com.

Pienten tuotteiden toimitustavat

Mikäli olet valinnut toimitustavaksi ”Toimitus Postin lähimpään automaattiin/toimistoon (ilmoittamasi osoitteen perusteella)”, niin saat Postilta ilmoituksen mistä ja milloin tilauksesi on noudettavissa.

Isompien tuotteiden toimitustavat

Jos taas olet valinnut toimitustavaksi ”Toimitus ensimmäiselle ovelle (ulko-ovi) tai kuljetusauton välittömään läheisyyteen” tai ”Toimitus asuntoon sisälle”, kuljetusliike on sinuun yhteydessä, kun tilauksesi on lähellä ja sopii kanssasi tarkemman toimitusajan tuotteelle. Kuljetusliikkeemme toimittavat tuotteita vain arkipäiväisin. Toimituksen aikana sinun tulee olla kotona vastaanottamassa tuote.

Isommat toimitukset (kuten Posti Rahti) toimitus ensimmäiselle ovelle (ulko-ovi) tai kuljetusauton välittömään läheisyyteen -palveluna toimitetaan pääsääntöisin arkisin ma-pe klo 8-16 välillä.

Tarkistathan paketin välittömästi kuljetusliikkeen paikallaollessa. Jos paketissa näkyy luovutushetkellä ulkoisia kolhuja/repeämiä, kuljetusliike on velvollinen tarkastamaan tuotteen myös paketin sisältä ja kirjaamaan mahdolliset vauriot rahtikirjaan. Olethan myös heti yhteydessä asiakaspalveluumme.

Tuotteen palautus

Mikäli tuote ei olekaan mieleinen, niin sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote. Säilytä pakkausmateriaalit ja pakkaa tuote niihin huolellisesti takaisin. Tuotteen palautuksesta ei palauteta maksamaasi toimituskulua takaisin ja isompien tuotteiden kohdalla veloitamme myös saman suuruisen toimituskulun palautuksesta. Tarkemmat ohjeet palautukseen saat oltuasi yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme info@moopeli.com.

Noutamatta jäänyt tuote

Mikäli asiakas jättää noutamatta tilauksensa ja tilaus palautuu takaisin meille, voi asiakas halutessaan joko perua tilauksen tai pyytää uutta lähetystä. Pelkän tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin 14 vuorokauden palautusoikeus eikä sitä lasketa tilauksen palauttamiseksi.

Noutamatta jätetyn tilauksen palautuessa meille, vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta tilauksella olleet palautuskulut. Mikäli asiakas haluaa, että meille palautunut tilaus lähetetään uudelleen, perimme lisäksi uudelleen lähettämisen toimituskulut.

 

Reklamaatiot

Onko tilaamassasi tuotteessa jotain reklamoitavaa? Jos näin ikävä tilanne pääsee käymään, niin olethan yhteydessä asiakaspalvelumme sähköpostiin info@moopeli.com mitä pikimmiten. Nopeuttaaksesi reklamaation selvittelyä, otathan viallisesta paketista/tuotteesta kuvat, joissa vika näkyy, ja lähetä ne myös samaan sähköpostiin. Selvitämme aina kaikki reklamaatiot tapauskohtaisesti.

 

Etkö löytänyt vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen? Klikkaa TÄSTÄ, niin pääset yhteydenottolomakkeeseemme. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. 

 

Hauskoja shoppailuhetkiä!

tilaa uutiskirje

UUTISKIRJEEN TILAAJAT SAAVAT AINA ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA TUOTTEISTA JA TARJOUKSISTA.