Sohva on muutakin, kuin huonekalu

Sohva on muutakin, kuin huonekalu

Sohva on ystäväsi, rentoutumispaikka, johon rankan työpäivän jälkeen on ihana oikaista, vetää pehmeä torkkupeitto päälle ja unohtaa maailman murheet.

Sohvalta on mukavaa postailla viestejä ystäville somessa. Jos oikein onnekkaasti käy, saattaa ovikello kilahtaa ja ystävä tulla piipahtamaan. Silloin sohva vasta pääseekin loistamaan. Miten ihanaa onkaan jakaa päivän kuulumiset hyvän ystävän kanssa, rennosti kotisohvalla. Näitä hetkiä muistellaan vielä monesti vuosienkin jälkeen.

Sohvalla loikoillessa voi  kuunnella mielekästä musiikkia, lukea kirjaa tai katsoa telkkarista sarjoja ja elokuvia, nämä hetket kiidättävät sinut toisiin maanosiin, jännittäviin ihmissuhde-kiemuroihin sekä seikkailuihin, ajattele, tämä kaikki suoraan kotisohvaltasi!

Jos sohva osaisi puhua, sillä olisi lukuisia tarinoita kerrottavanaan. Miten monet perhejuhlat, syntymäpäivät ja joulut olemmekaan viettäneet kotisohvalla. Sohvalla olemme hellineet rakkaitamme, tarjonneet isovanhemmille päiväkahvit ja kertoneet perheen suuret uutiset. Sohva tietää myös salaisuuksia, joita et hevillä muille kerro, sohvasta voi tulla uusi ystäväsi. Olisiko sinunkin aika hankkia uusi monipuolinen viihde- ja rentoutumiskeskus oma uusi ihana sohva, sinun kotiisi.