Terassi- ja parvekekaluste trendit 2024

Terassi- ja parvekekaluste trendit 2024

Luonnonläheistä Tunnelmaa Ulkotiloihin: Tummien Terassi- ja Parvekekalusteiden Lumo

Tummat terassi- ja parvekekalusteet tuovat mukanaan annoksen eleganttia charmia ja luovat samalla viihtyisää tunnelmaa ulkotiloihin. Ne sopivat erityisen hyvin moderneihin, skandinaavisiin tai rustiikkeihin sisustuksiin, ja niillä voi luoda monenlaisia tunnelmia aina rentoutumisesta juhlatunnelmaan.

Tummat terassi- ja parvekekalusteet - Mööpeli.com

Kuvan tuotteet: Malaga terassisohvaryhmä, harmaa Carves 6-hengen terassiruokaryhmä, pöytä marmorijäljitelmä kannella Balcony aurinkovarjo, tummanharmaa Tassels riipputuoli, musta Ardola kukkateline 2 kpl, musta

Ideaaliset kesäkalusteet Terasseille ja Parvekkeille:

Kaupunkipihoille: Mustat ARDOLA KUKKATELINEET 2 KPL lisäävät kaupunkipihallesi hienostunutta ilmettä ja kontrastia kaupungin vilinään. Elegantit kukkatelineet erilaisin viherkasvi/kesäkukka vaihtoehtoineen täydentävät parvekkeesi/terassisisi tunnelmaa luonnonläheiseksi. Yhdistä ne CARVES 6-HENGEN TERASSIRUOKARYHMÄÄN, jonka pöytä on varustettu tyylikkäällä marmorijäljitelmäkannella, luoden modernia tunnelmaa.

Katetun ja avoimen terassin yhdistelmään: Tummanharmaa BALCONY AURINKOVARJO suojaa auringolta ja luo viihtyisää oleskelutilaa avoimelle terassille. Yhdistä aurinkovarjoon MALAGA TERASSISOHVARYHMÄ HARMAA ja saat mukavan lounge alueen. Tummanharmaat värit luovat rauhallisen ja tyylikkään tunnelman, joka sopii erinomaisesti skandinaviseen elämiseen ja sisustukssen. Yhdistä lounge alueen toiselle puolelle katetulle tilalle mustat TASSELS RIIPPUTUOLIT luoden kodikkaan nurkkauksen ulkoiluun ja rentoutumiseen.

Sisustusvinkkejä Tummien Terassi- ja Parvekekalusteiden Kanssa:

  • Värikkäät Lisäelementit: Lisää kontrastia tummiin kalusteisiin värikkäillä koristetyynyillä, istuintyynyillä tai huovilla. Katso: Pehmusteet ulkokalusteille

  • Kasvit ja Valaistus: Elävöitä tilaa viherkasveilla ja valaistuksella. Ripusta roikkuvia kasveja tai aseta ruukkukasveja tummiin kukkatelineisiin. Lisää tunnelmaa ulkovaloilla tai kynttilöillä iltaisin.

  • Monikäyttöiset Kalusteet: Valitse monikäyttöisiä kalusteita, kuten säilytystilallisia penkkejä tai sohvapöytiä, jotka tarjoavat lisää tilaa ja käytännöllisyyttä ulkotiloihin.

Tummilla terassi- ja parvekekalusteilla voit luoda persoonallisen ja houkuttelevan ulkotilan, jossa on ilo viettää aikaa yksin tai yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Lisää tummia kalusteita ulkotiloihisi ja nauti upeista hetkistä ulkosalla!