Copenhagen – Sohvamallisto

Copenhagen sohvamallisto | Mööpeli.com

Copenhagen tuoteperhe edustaa vahvaa skandinaavista tyylisuuntaa.

Copenhagen sohvamallisto on jaettu LUX- ja Scandic-sarjoihin. Tutustu valikoimaan tästä.

Copenhagen LUX-sohvasarja

Copenhagen LUX 3-istuttava sohva

Laadukkaaseen skandinaaviseen tyyliin sopiva Copenhagen LUX sohva hurmaa tyylikkyydellään sekä ryhdikkäillä linjoilla. Suuren suosion saavuttanut Copenhagen LUX-sarja on upea pohjoismaisuutta henkivä kokonaisuus! Sohvan moderni ja skandinaavinen ilme on viimeistelty tyylikkäillä yksityiskohdilla ja terenauhoilla.

Copenhagen Scandic-sohvasarja

Copenhagen Scandic 3-istuttava sohva | Mööpeli.com 

Sirossa sohvassa yhdistyy niin moderni, kevyt kuin skandinaavinen tyylisuunta ja ulkonäössä on lisäksi piirteitä luovasta sekä persoonallisesta sisustustyylistä. Copenhagen LUX-sarjaan verrattuna Scandic sarjan sohvat ovat tereettömiä. Muotokieli onkin LUX-sarjaan verrattuna hieman sirompi ja kevyempi. 

Copenhagen sohvat ovat valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista.

Copenhagen LUX sohva | Mööpeli.com

Huippulaadukkaat materiaalit kruunaavat Copenhagen sohvat. Tukeva runko on valmistettu aidosta puusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. 

Copenhagen sohvamallistossa käytetään laadukasta Zig- zag, s-spring jousitusta. Jousitus takaa sekä suuren vetolujuuden, että miellyttävän istumisominaisuuden. 

Copenhagen sohvamallisto on verhoiltu miellyttävän tuntuisella Bonded Colorado sekoitenahalla. Erittäin hyvin arjen kulutusta kestävä materiaali koostuu 70% aidosta nahasta ja 30% keinokuidusta. Trendikäs konjakinruskea sävy on levollisen kaunis ja sopiikin klassiseen skandinaaviseen sisustukseen. Hankauskestoltaan laadukas Colorado sekoitenahka on Martindaleasteikolla 30000.

Uutuutena Copenhagen LUX-mallistoon on saapunut valkoinen kangasverhoilu. Miellyttävän tuntuisen kankaan Martindale arvo on huikeat 60000. Tyylikäs valkoinen sopii loistavasti moderniin suomalaiseen kotiin.

Copenhagen LUX sohva 3-istuttava Valkoinen | Mööpeli.com

Puolipehmeän istuinpehmeyden takaa erittäin hyvin muotonsa säilyttävät pehmusteet. Istuimien pehmusteena on käytetty vaahtomuovia (Hr30/30kg/m3 + HR35/32kg/m3). Selkänojien täyte on 50% pallokuitua ja 50% vaahtomuovirouhetta.
Copenhagen Scandic sohva | Mööpeli.com

Copenhagen sohvamalliston piste ii:n päälle on sirot 18 cm korkeat mustaksi pulverimaalatut metallijalat. Korkeat metallijalat helpottavatkin huomattavasti kodin puhtaanapitoa. Sohvan alta imurointi onnistuu vaivatta ilman turhaa siirtelyä.

Copenhagen sohvat toimitetaan suoraan omalta varastoltamme muutamassa päivässä. Sohvat toimitetaan helppoina osittain kasattuina osina. Kiinnität vain käsinojat ja metallijalat.

 

Laajan sohvamalliston ansiosta Copenhagen sohvilla onnistut sisustamaan niin pienet kuin suuremmatkin tilat. Sohvia ja lepotuoleja on helppo yhdistellä tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi.

Copenhagen sohva arvosteluita ja kokemuksia

Lue asiakkaidmme kokemuksia ja arvosteluita tuotteen käytöstä.

tilaa uutiskirje

UUTISKIRJEEN TILAAJAT SAAVAT AINA ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA TUOTTEISTA JA TARJOUKSISTA.