EcoFurn -tuotteet

Ecofurn | Tarina

Suomen upean luonnon innoittamana – tuhannet järvet, metsät, joilla ei näytä olevan loppua, ainutlaatuinen rauhallisuus – EcoFurn® yhdistää vuosikymmenten kokemuksen puukäsityöstä tuoreeseen skandinaaviseen muotoiluun.

Tutustu EcoFurn® -tuotteisiin

Materiaalit

EcoFurn-tuotteet on valmistettu pohjolassa kasvaneesta massiivipuusta. Tuotteissa ei käytetä herkkien sademetsien raaka-aineita lainkaan. Materiaalit hankitaan vain hoidetuista metsistä ja lähteistä, joilla on joko FSC-sertifikaatti tai jotka voivat määrittää toimitetun puumateriaalin korjuupaikan tarkan sijainnin. Pohjoismaisen puun lisäksi tuotteissa käytetään hamppuköyttä ja joihinkin esineisiin metallisia heloja. Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti osina olevissa pakkauksia, jotta voidaan minimoida pakkausmateriaalin ja kuljetukseen vaadittavan tilan tarve. Pakkausmateriaalit on aina kierrätettäviä, ellei ole erityisiä olosuhteita (esim. rahtisääntöjä ja -määräyksiä), jotka estävät näiden käytön.

EcoFurn® Ekotuoli

Selaa Ekotuoli vaihtoehtoja

Suunnittelu

Ecofurn-yrityksen tuotekehityksessä käytetään omia ja ulkopuolisia ammattisuunnittelijoita. Suunnittelun lähtökohtana on kestävä kehitys, tuotteiden kestävyys ja korjattavuus sekä kierrätettävyys. 

EcoFurn-tuotteita  inspiroi Suomen raikas luonto – tuhannet järvet, metsät ja ainutlaatuinen rauhallisuus. Kaikki tämä luo maagisen ilmapiirin uusille ideoille. Vaihtuvat vuodenajat tarjoavat myös luonnollisen testiympäristön tuotteillemme.

EcoFurn® Ekotuoli

Tuotanto

Kestävän kehityksen toimintamalli ja luonnon kunnioittaminen on alusta alkaen ollut tuotannon ydin.

EcoFurn-tuotteet ovat 100- prosenttisesti kierrätettäviä, eikä jätteitä jää luontoon.

EcoFurn on investoinut vuosien aikana tuotannon laajentamiseen. Korkeatasoisilla prosessitekniikoilla ja toimintaympäristöillä taataan mahdollisimman ympäristöystävälliset tuotantolaitokset. 

Kaikki puu käytetään tehokkaasti. Sahausjäämät muunnetaan briketeiksi, ja jopa sahanpurun pelleteiksi. Molempia voidaan käyttää tehokkaaseen lämmitykseen. 

EcoFurn on vahvasti sitä mieltä, että muovin kuluttamisesta palataan puun tehokkaaseen kuluttamiseen. Missio on valmistaa puutuotteita niin hyvin, että kuluttajat suosivat niitä myös muiden ominaisuuksiensa, ei pelkästään ekologian vuoksi. Ilmastotietoiset valinnat voivat olla usein myös käytännöllisiä.  Kuluttajia kannustetaan suosimaan kestävyyttä ja tuotteiden korjattavuutta.

Tavoite

Ilmastonmuutos, muovisaaste, ympäristön kemiallinen saastutus sekä elintarvikkeiden riittävyys ja puhtaus ovat aikamme suurimpia ympäristöhaasteita. 

EcoFurn ei suostu lisämään näitä ongelmia vaan he haluavat olla osa ratkaisua.

Löydä oma ekotuolisi!

EcoFurn®

tilaa uutiskirje

UUTISKIRJEEN TILAAJAT SAAVAT AINA ENSIMMÄISENÄ TIEDON UUSISTA TUOTTEISTA JA TARJOUKSISTA.